A CSOK és a jó építőanyag együtt is lehetséges

Új házat építene? Felhasználná a CSOK-ot? Sokat enyhültek a feltételek!

A családi otthonteremtési kedvezmény legmagasabb összege új lakás építésénél vagy új lakás vásárlásánál egy gyermek esetén 600 ezer, kettőnél 2 millió 600 ezer, míg három vagy több gyereknél 10 millió forint. Használt lakás vásárlásánál, bővítésénél a családi otthonteremtési kedvezmény összege egy gyermek után 600 ezer, két gyerek után 1 millió 430 ezer, háromnál 2 millió 200 ezer és négy vagy több gyermek esetén 2 millió 750 ezer forint. A CSOK összege új lakás építésénél vagy új lakás vásárlásánál egy gyermek esetén 600 ezer, kettőnél 2 millió 600 ezer, míg három vagy több gyermeknél 10 millió forint.

Ezek az adatok biztatóak lehetnek azzal kapcsolatban hogy belefogjon az ember az építkezésbe.

Csokepitoanyag.hu webáruház

A Csokepitoanyag.hu portálon, különféle építőanyagokkal foglalkozunk, és szolgáljuk ki Kedves Partnereinket, akik felhasználnák a CSOK-ot.

Pár rendszeresen keresett építőanyag gyártó termékei amit az oldalunkon forgalmazunk: Renova tetőcserép, Sakret, Terrán, Terranova Weber, Tondach,Austrotherm, BaloBau, Barabás Téglakő.

Mapei termékek

Weboldalunkon az építőanyag keresőt használva tud keresni a portálunkon meglelhető építési anyagok közt. Ha valamiért mégsem leli meg, amit keres, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és segítünk beszerezni a kérdéses építőanyagot. Ajánlatot is kérhet azonnal, az ajánlatkérő űrlapot kitöltve.

A Csokepitoanyag.hu-t megtalálhatja az interneten a http://csokepitoanyag.hu oldalon, valamint a következő helyszínen: 2225 Üllő, Pesti út 209. Nyitva vagyunk: hétfő-péntek 7:30-tól 17:00-ig.

Ajánlott bejegyzések