Franciaágy vásárlás

Német piacra gyártott I. osztályú, prémium minőségű franciaágy, az ottani Deutsch Qualität elvének megfelelő minőségben, akár felső közép-kategóriás aloe vera-s extra szivacsos, rugós matracokkal, különböző színnel és mérettel P1-es minőségű anyagokból a forgalmi értékük 50%-áért. Rendelhető kompletten ágyfakeretes-rugósmatraccal és ágyneműtartóval.

A régi franciaágyunk egyre kényelmetlenebb lett, az évek során kifeküdtük. A szövet is egyre szakadtabbá vált, elkopott és elpiszkolódott. Szerettük azt a hangulatos bútordarabunkat, a hálószobánk része volt sok-sok éven keresztül, de sajnos a használati tárgyak nem tartanak örökké. Mivel segítőkezek mindig akadnak a rokonságban, meg tudtuk oldani, hogy amikor már meglesz az új, még aznap elszállítják a régit. Tehát nem kell a földön aludnunk. Nekünk pedig keresni kellett egy újat. Felírtuk a méreteket, pontosan ugyanakkorát szerettünk volna.

Franciaágy raktáráruház

A szomszéddal beszélgetve szóba került, hogy bútort keresünk, mivel nekünk már nem olyan könnyű mozogni, azt javasolta, ne járjunk fölösleges köröket, egyből a legjobbat nézzük meg. Meg is mutatta a szép kanapéját, ő is ott vette. Tehát azt tanácsolta, hogy látogassunk el a franciaágy és kanapé raktárboltba, Rákospalotára. Telefonszámot kaptunk, mert oda csak előzetes bejelentkezéssel érdemes menni. Egyeztettünk időpontot, egyik gyermekünk kivitt minket és megnéztük a kínálatot. Egy nagy csarnokban sok-sok franciaágy és egyéb bútor volt kiállítva, mondtam is a páromnak, hogy itt tényleg meglesz az új alvóhelyünk.

Acélrugós franciaágy

A méretet tudtuk, illetve az is fontos volt, hogy acélrugós franciaágy legyen, és komplett bútor, azaz ágykeret és matrac is kellett. Alaposan megnéztünk néhány bútordarabot, ki is próbálhattuk, milyen rajtuk feküdni. Többfelé irályból, számos formából lehetett válogatni, nagy számban voltak rugós franciaágyak. Egy visszafogott, elsőre kissé modern, de szerintünk ízléses darabnál megálltunk, és addig-addig ismerkedtünk vele, amíg megkedveltük. Nekünk megtetszett a letisztult forma, a kellően kemény matrac (nekünk a régi, bevált acélrugós matrac kellett), és az árcédulán sem szerepelt elfogadhatatlanul magas összeg. Sőt, igazából én ennél többre számítottam eredetileg. Ugyan a régihez képest szinte teljesen más a zsáner, de mégis passzolni fog a hálószobánkba.

Hazavittük az új franciaágyat

A franciaágy kiválasztása után a szállítás megszervezése következett. Egyik rokonunknak van utánfutója, emellett tudott még embert szerezni a cipekedéshez, így hamar hazakerült az új franciaágyunk. A régit pedig elszállították, állítólag valakinek még úgyis kellett. Persze szívesen adtuk, mi úgyse tudtunk volna mit kezdeni vele, a lomtalanítás még sokára volt. Annál inkább az új franciaággyal, amit nagyon szeretünk, hiszen új színt vitt a lakásunkba, emellett nagyon kényelmes. Ha bárki a rokonságból, ismerősi körből franciaágyat, kanapét keres, mi a rákospalotai bútorraktárat fogjuk javasolni. Weboldaluk: franciaagy.net

Ajánlott bejegyzések