Gipszkarton webáruház

Gipszkartonom.hu - Gipszkarton webáruház

A gipszkarton webshop piacképes áron, óriási választékban árul kiváló minőségű gipszkartonokat és tartozékokat, profilokat. Erről Ön is meggyőződhet!

Termékeink közt megtalálhatóak: sokféle gipszkarton: Rigips tűzgátló FR, impregnált RBI és standard gipszkarton, 12,5mm vastagságban Gipszkarton tartozékok: Akusztikus lengőkenygyel, Beütőék, Direkt függesztő, Függesztő pálca kampós, Függesztő pálca szemes, Gyorsfüggesztő, Horony, Hossztoldó, Keresztösszekötő L kötőelem UA, Rugó, Rugós függesztő.  Gipszkarton profilok: Függőleges falvázprofil CW, Merevítő profil UA, Szegélyprofil UD, Vázprofil CD, Vízszintes falvázprofil UW.

Folyamatosan meghirdetett akciós ajánlatokkal, friss termékkészlettel és hatalmas választékkal várjuk a kedves vásárlóinkat. A termékeknél ismertetőkkel, műszaki leírásokkal is segítjük a vevőinket, hogy a lehető legjobb döntés születhessen meg.

Gipszkartonom.hu - Gipszkarton webáruház

A gipszkartonról: A gipszkarton gipszből, valamint aprított papírból és perlitből álló építőanyag. A gipszkarton alkalmazása egyre inkább elterjedt, legfőképp az utólagos takarások, válaszfalak kialakításakor. Pontosság: A gipszkartonból készült fal minden esetben egyenes, csak a kivitelezőn múlik, hogy hol helyez el derékszöget és egyenest. Hangszigetelő képesség: A gipszkartonból épített falak kiváló hangszigetelők, sokszor a megrendelő is rácsodálkozik, hogy mennyire jól szigetel a gipszkarton fal. Az építkezés után azonnal használható az ingatlan, nem kell várnia a kötőanyagok száradására, mivel a rögzítés csavarokkal valósítják meg. Tűzállóság: A gipszkarton szerkezet nem tartalmaz semmilyen éghető anyagot, ezért kiemelkedően jó a tűzállósága is.

Gipszkartonom.hu - Gipszkarton webáruház

A Gipszkartonom.hu-n megrendelt termékek átvehetőek a Kapcsolat menüpontban megadott telephelyeinken (Budapesten vagy Üllőn), illetve ipari mennyiség esetén a budaörsi gyárunkban, azonban igény esetén a házhoz szállítás is megoldható, igen kedvező áron! Ugyanebben a menüpontban egy űrlap segítségével is felveheti a kapcsolatot velünk, munkatársaink gyorsan reagálnak minden megkeresésre.

Honlapunkon az aktuális katalógusok, árjegyzékek is megtekinthetőek és letölthetőek, ezen felül hasznos, praktikus, témával kapcsolatos cikkeket, tanácsokat is megosztunk.

Kérjük, keressen fel minket: Gipszkartonom.hu

 

Ajánlott bejegyzések