Homlokzati állványok bérlése

Egy olyan vállalkozást szeretnék bemutatni, amellyel a homlokzati állvány bérlés vagy bármilyen egyéb állványozási feladat hatékonyan, korrekt ár-érték aránnyal megoldható. A kistarcsai Zöldi Építőipari Állvány Kölcsönző Kft-ről, röviden a Zöldi Kft-ről lesz szó.

Egy olyan vállalkozást szeretnék bemutatni, amellyel a homlokzati állvány bérlés vagy bármilyen egyéb állványozási feladat hatékonyan, korrekt ár-érték aránnyal megoldható. A kistarcsai Zöldi Építőipari Állvány Kölcsönző Kft-ről, röviden a Zöldi Kft-ről lesz szó. Amint már a nevükből is látszik, elsősorban a homlokzati állványok építésével, bérbeadásával és szállításával foglalkoznak.

Milyen állványokat bérelhetünk náluk?

Modern, német gyártmányú, úgynevezett keretes és csőállványokkal dolgoznak. Vállalják a homlokzati állványok építését-bontását (panelházakra, templomtornyokra, bérházakra, akár családi házakra), ipari állványozási munkálatokat, emellett az állványtervezés (statikai, kiviteli tervkészítés) vagy a speciális állványok kivitelezése sem jelent gondot nekik. Hozzájuk kötődik sok egyéb mellett a tihanyi apátság, a visegrádi Fellegvár felállványozása. Naprakészen követik a hatályos jogszabályokat, 17 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek.

Emellett a weboldaluk is nagyon informatív, a referenciák, árajánlatkérés űrlapok vagy a céginfók mellett számos érdekes cikket is megosztanak az érdeklődőkkel. Olvashatunk az állványozás történetéről, a munkavédelmi szabályokról, a kamionstopról vagy éppen az alkalmazott állványozási anyagokról is. A téma annyira speciális, hogy az érdeklődők között többnyire nagy a tájékozatlanság, az állvány bérlés technikai, jogi, adminisztratív és logisztikai háttere szakszerű gárdát kíván. A Zöldi Kft. pedig már bizonyított, érdemes megnézi a referencia munkáikat, hosszú a lista.

Related posts