Mastercenter.hu – Masterplast webáruház

Masterplast szigetelő anyagokat és kiegészítőit keresi? A Mastercenter.hu – Masterplast szigetelőanyag webáruház segít! Mert legfőbb célkitűzésünk, hogy a webáruházunkban megrendelhető termékkínálatunkkal támogatást adjunk vásárlóinkat a nekik a legmegfelelőbb szigetelő anyag megtalálásában.

Az általunk kínált termékek között megtalálhatóak: homlokzati hőszigetelő rendszerek, tetőfedés, tetőfólia, kiegészítők, bitumenes tetőfedés, hullámlemez, zsindely, szárazépítészet, hő, hang és vízszigetelő anyagok, építőipari kiegészítő termékek.

Megfelelő hőszigetelés hiányában az épület hővesztesége igen magas lehet. Ez azt jelenti, hogy a magasabb hőmérsékletű közegből hő áramlik át az alacsonyabb hőmérsékletű közeg irányába. Az épületek hővesztesége a szigetelés meglététől, illetve állapotától függően meglehetősen eltérő lehet. Ha például az épület nagy üvegfelületekkel rendelkezik, a nyílászárók szigetelése pedig nem megfelelő, az ablakokon, ajtókon keresztül távozó hő az összes hőveszteség 40-50 százalékát is kiteheti. A megfelelő hőszigetelés kiválasztásánál több tényezőt is figyelembe kell venni a lehető legnagyobb energia-megtakarítás érdekében.

Mastercenter.hu - Masterplast webáruház

Az épület káros anyag kibocsátásának csökkenése. A belső terek hőingadozásának csökkenése. Az évszakok váltakozásaival és a napi hőingadozással járó, az épületszerkezetre ható hőterhelések csökkenése. Hőhídak megszüntetése, az esetleges páralecsapódások elkerülése (a hőhidak zónájában alkalmazott kiegészítő hőszigeteléssel). Fűtési energia csökkenése.

Mastercenter.hu - Masterplast webáruház

Állandó akciókkal, naprakész árukészlettel és hatalmas választékkal állunk kedves vevőink rendelkezésére. A különféle termékeinknél ismertetőkkel, műszaki leírásokkal is segítjük a vevőinket, hogy a lehető legjobb döntést hozhassák meg.

A Mastercenter.hu-n megvásárolt építőanyagok személyesen beszerezhetőek a Kapcsolat menüpontban felsorolt telephelyeinken (Budapesten, Üllőn) vagy nagy mennyiség esetén a budaörsi gyárunkban, de ha szükséges, a házhoz szállítás is megoldható, igen kedvező áron! Szintén a Kapcsolat menüpontban egy form (űrlap) segítségével is kapcsolatba léphet velünk, munkatársaink gyorsan válaszolnak minden érdeklődésre, kérdésre.

Webáruházunkban a legfrissebb katalógusok, árjegyzékek is letölthetőek, emellett hasznos, praktikus, témával kapcsolatos cikkeket, tanácsokat is megosztunk.

Kérjük, keressen fel minket: mastercenter.hu

Ajánlott bejegyzések