Mennyibe kerül az energetikai tanúsítvány készítés?

Az energetikai tanúsítvány hiánya komoly akadály lehet, ha eladná ingatlanát. Cégünk az ETANUS Mérnöki Iroda vállalja energetikai tanúsítványok elkészítését, a megfelelő méréseket és számításokat. Mind ezt Budapest és vonzáskörzetében, valamint vidéken is ki tudjuk elégíteni megrendelőink igényeit.

Energetikai tanúsítvány készítés

Miért válassza az ETANUS kft-t?

Energetikai tanúsítvány készítés áraink nagyon kedvezőek más cégekhez képest. Rugalmasak és gyorsak vagyunk. Garanciát vállalunk a tanúsítvány hitelességét illetően. A tanúsítvány akár a felméréstől számított 1 munkanap alatt is a kezében lehet. Hétvégén és munkaidő után is vállaljuk a munkát. Társasházaknál kedvezményt is tudunk adni. Egy tapasztalt és megbízható cég vagyunk.

Az energetikai tanúsítvány előnyei:

A jobb energetikai besorolású épületek előnyösebb helyzetből indulnak eladáskor és bérbeadáskor ha kiderül egy ingatlanról, hogy energiatakarékosabb, az a magasabb eladási vagy bérbeadási ár formájában is megtérülhet számunkra. Információkat kaphat azzal kapcsolatban, hogy milyen korszerűsítésekkel tud javítani az ingatlan energetikai besorolásán. A tanúsítvány a bérlő vagy vásárló számára is garancia arra, hogy egy kedvezőbb energetikai besorolású ingatlan esetén kisebb rezsiköltségekkel kell számolnia.

Az épületek minőségi osztályozása alapján az épületek energetikai besorolása egy 10 fokozatú energiahatékonysági skálán történik meg.

További információt weboldalunkon kaphat: etanus.hu

Ajánlott bejegyzések