Redőny szerelés-javítás Budapest

redőny javítás, szerelés

Az Árnyvéd Kft. redőnyök, motoros árnyékolók beépítésével, árnyékolástechnikai késztermékek szerelésével, illetve javításával foglalkozik. Munkákat vállalunk Budapesten és vonzáskörzetében (redőny szerelés, javítás), magánszemélyektől és vállalatoktól: legyen szó családi házról, panellakásról, irodaházról, lakóparkról, bérházról és egyéb lakó, illetve melléképületről.

Árnyékolástechnika A-tól Z-ig

Árnyékolástechnika A-tól Z-ig: motoros redőny, redőnymotorok és vezérlések forgalmazása széles választékban. 5 éves gyártói garancia, alaposan letesztelt, csendes, megbízható működésű árnyékoló motorok. 2013-tól motoros alumínium redőnyeinket merev feltolásgátlóval szereljük, mindezt alapáron!

muanyag-redony-arnyvedkft2

Számunkra kiemelt a partnereink elégedettsége, így amennyiben bennünket választ, megbízható és kifogástalan munkavégzésre számíthat! Kizárólag magas minőségű anyagokból gyártott termékeket biztosítunk, és szigorú elvárások alapján választjuk ki beszállító partnereinket. Csak néhány példa az általunk forgalmazott márkákból: Smart Home, KY, Umbroll, Satler, Somfy, Atenad, Royaflex, Alukon, Elero.
Az árak tartalmazzák Budapesten és az agglomerációban mind a kiszállítást, mind a felmérést, mind a felszerelést és a garanciát. Áraink ÁFA nélkül értendőek.

Bővebb információért látogasson el weboldalunkra: redony-ajto.hu

Ajánlott bejegyzések