Teglam.hu tégla webshop

A webáruházunk kedvező áron, széles választékban kínál első osztályú Mályi, Pápateszéri téglagyári és Leier, Xella termékeket. Legfőbb vágyunk, hogy termékeinkkel támogatás nyújtsunk partnereinknek házuk, lakásuk építéséhez. Nézzen körül, megéri! Minőségi tégla, nagy választékban!

Mik vannak nálunk?

A Téglám.hu webáruházban hatalmas választékban megrendelhetőek PORObrick,  Bakonytherm Ytong, Silka és Leiertherm, termékek. Nálunk mindent meglel, ami a falak felépítéséhez kell.

Teglam.hu tégla webshop

Termékeinkből

téglák: porobrick, porobrick rw fokozott hőszigetelésű tégla, porobrick 30 nf, 30-as, leier, leierplan iso, leier mesterfödém, leier födémpalló, leier áthidaló, bakonytherm 30 nf, bakonytherm tégla, bakonytherm áthidaló, bakonytherm födémrendszer, ytong multipor, ytong silca hanggátló, ytong válaszfal lap, ytong falazóelem.

Teglam.hu tégla webshop

Rendszeresen meghirdetett akciós ajánlatokkal, naprakész árukészlettel és hatalmas választékkal állunk kedves vevőink rendelkezésére. A webáruház termékeinél ismertetőkkel, műszaki leírásokkal is segítünk a vevőknek, hogy a lehető legjobb döntés születhessen meg.

A nálunk igényelt termékek átvehetőek üzletünkben: 2225 Üllő, Pesti út 209. Ha a kedves vásárló igényli, a házhoz szállítás is megoldható, pénztárcabarát áron! Ugyanitt egy form (űrlap) kitöltésével is írhat nekünk, munkatársaink gyorsan válaszolnak minden érdeklődésre, kérdésre.

A Téglám.hu-n az aktuális  Leiertherm, PORObrick, Bakonytherm, Ytong és Silka katalógusok, árjegyzékek is hozzáférhetőek, továbbá hasznos, témához kapcsolódó írásokat, tanácsokat is közlünk.

Weblapunk: www.téglám.hu

Related posts