Gras Kft. webáruháza

Gras.hu, az építőanyag webáruház

Építőanyag? Gras.hu, a Gras Kft. webáruháza!

Weboldalunk építőanyag-forgalmazó internetes áruház,  remek áron, óriási választékban kínál prémium minőségű építőanyagokat. Legyen ház vagy lakásfelújítás nálunk biztosan megtalálja mindenki amit keres.

A GRAS Építési vállalkozó és építőanyag kereskedő Kft. legfontosabb feladata hogy a hozzánk ellátogató ügyfelek  a legkiválóbb kiszolgálásban részesüljenek, ha építőanyagot akarnak vásárolni.

A Gras Kft a 90-es években alapított vállalkozás, immár több mint 25 éve dolgozunk az építőiparban. A kezdetekben főleg építési tevékenységgel foglalkoztunk, 1993-tól fokozatosan tértünk át az építőanyag kereskedelemre. Mára több telephellyel rendelkező, vevőink és beszállítóink által megbecsült építőanyag kis- és nagykereskedéssé fejlődtünk. Saját szállító- és rakodó eszközeinkkel gyorsan és pontosan tudjuk kiszolgálni vásárlóinkat.

Gras.hu, az építőanyag webáruház

Szolgáltatásaink közt van: műszaki tanácsadás, anyagszükséglet számítás, tervező, kivitelező ajánlás, házhoz szállítás, gépi rakodás, bemutatóterem.

Állandó akciós ajánlatokkal, naprakész adatbázissal várjuk a kedves vásárlóinkat.

A Gras.hu webáruház termékpalettáját azonban  nem csak állandóan naprakészen tartjuk, hanem ezen kívül hasznos, témához kapcsolódó írásokat, tanácsokat is közlünk.

Gras.hu, az építőanyag webáruház

Ha tudni szeretne az újdonságainkról és a jelenleg futó akcióinkról, kérjük, vegye igénybe a hírlevél-szolgáltatásunkat!

A Gras.hu-n igényelt termékek átvehetőek az Elérhetőségeink menüpontban felsorolt telephelyeinken (Budapesten és Üllőn) vagy nagy mennyiség esetén a budaörsi gyárunkban. A fizetés lehetséges vagy előreutalással vagy személyesen az átvétel helyszínén.

Kérjük, keressen fel minket: a gras.hu weboldalon, valamint az alábbi helyszínen: 2225 Üllő, Pesti út 209. Nyitva: hétfőtől péntekig 7:30-tól 17:00-ig.

Gras.hu

Related posts