Minőségi Mapei termékek akciósan

Számít az ár, a minőség, a választék? Kinek nem?! A Szakkereskedő.hu építőanyagokat eladó webszakáruház kedvező áron, széles választékban árul prémium minőségű Mapei-termékeket.

Az 1937-ben Olaszországban alapított Mapei a világ legnagyobb építőipari ragasztó, szigetelőanyag és kemikália gyártó cége, 5 kontinens 27 országában, köztük Magyarországon is tevékenykedik. Most 67 leányvállalattal és 58 gyártóegységgel rendelkezik. És jó sok minőségi termékkel.

Mapei webshop

A Szakkereskedő webáruházban hatalmas választékban találhatók különféle alapozók, fugázók, víz- és hőszigetelési anyagok, bel- és kültéri festékek, ragasztók. Kínálatunk emellett tartalmaz Mapei betonadalék-szereket, speciális mélyépítési anyagokat és egyéb építéskémiai termékeket is. Rendszeresen meghirdetett akciós ajánlatokkal, naprakész terméklistával várjuk a kedves vásárlóinkat.

A Szakkereskedő webáruház adatbázisát azonban nem csak folyamatosan aktualizáljuk, hanem hasznos, témába vágó írásokat, tanácsokat is feltöltünk a weboldalra. Ha értesülni kíván a legfrissebb akcióinkról és termékeinkről, kérjük, vegye igénybe a hírlevél-szolgáltatásunkat!

A Szakkereskedő.hu weblapon megrendelt termékek átvehetőek az Elérhetőségeink menüpontban ismertetett telephelyeinken (Budapesten és Üllőn) vagy ipari mennyiség esetén a budaörsi gyártóüzemünkben. A fizetés megoldható előre utalással vagy személyesen, az átvétel helyszínén. Hivatásunk, hogy kiváló Mapei-termékekkel álljunk a kedves vásárlóink rendelkezésére!

Weblapunk: szakkereskedo.hu

Related posts