Murexinem.hu – Építőanyag webshop

Murexinem.hu – A Murexin építőanyag webshop!

A Murexinem.hu weboldal vásárlóbarát áron, hatalmas választékban forgalmaz kiváló minőségű Murexin termékeket.

Hivatásunk, hogy a webáruházunkban megrendelhető kínálatunkkal támogatást adjunk érdeklődőinket a nekik a legmegfelelőbb Hidegburkolat ragasztási rendszer, Meleg burkolat ragasztás, Építési vegyi anyagok, Tisztítás – ápolási anyagok, Festékek és lakkok, Hőszigetelés megtalálásában.

Állandó akciós ajánlatokkal, naprakész adatbázissal és óriási választékkal szolgáljuk ki a kedves vevőinket. A webáruház termékeinél ismertetőkkel, műszaki leírásokkal is segítjük a vevőinket, hogy a lehető legjobb döntés születhessen meg.

Murexinem.hu - Építőanyag webshop

A tőlünk megvásárolt termékek személyesen átvehetőek a Kapcsolat menüpontban megadott telephelyeinken (Budapesten vagy Üllőn), illetve ipari mennyiség esetén a budaörsi gyárunkban, azonban ha a kedves megrendelő kéri, házhoz szállítást is vállalunk, igen kedvező áron! Szintén a Kapcsolat menüpontban egy űrlap kitöltésével is felveheti a kapcsolatot velünk, munkatársaink gyorsan reagálnak minden megkeresésre.

Murexinem.hu - Építőanyag webshop

Webáruházunkban a legújabb katalógusok, árjegyzékek is megtekinthetőek, emellett hasznos, praktikus, témával kapcsolatos cikkeket, tanácsokat is megosztunk.

Honlapunk, webcímünk: murexinem.hu

Related posts